KupiMac

Početna Kontakt

O nama

LajtNet Vam jedini u zemlji nudi trenutnu zamenu Vašeg starog Apple računara za novi, kao i kupovinu polovnih Apple računara. Svi polovni računari koje Vam nudimo su kompletno servisirani, testirani, potpuno ispravni i pouzdani sa radnom garancijom od 30 dana.

Firma LajtNet je osnovana sa idejom da na lak i jednostavan način pruži podršku klijentima na polju informacionih tehnologija. Osnovani smo 2012. godine, a zaposleni poseduju dvadesetogodišnje iskustvo na polju prodaje, servisa i podrške, posebno Apple računara i opreme. Kupujući kod nas, nikada Vam neće biti isporučena kutija sa jednim "doviđenja", već će Vam biti omogućeno da se kroz razgovor direktno informišete o mogućnostima proizvoda, posavetujete da li je to pravo rešenje za Vas itsl.

Pokušaćemo da u direktnom kontaktu sa Vama stvorimo klimu uzajamnog poverenja, i skrenućemo Vam pažnju ukoliko mislimo da Vam odeđena tražena oprema nije potrebna ili dovoljna. Pored računara, u našem prostoru u Maksima Gorkog 53, imate na raspolaganju kompletnu dodatnu opremu najpoznatijih svetskih proizvođača kao što su JBL, Harman Kardon, LaCie, Apple, tako da možete da na jednom mestu kompletirate nabavku.

Trgovina je za nas odnos dve zadovoljne i nasmejane osobe!

LajtNet